Vrachtwagen poetsen

Het poetsen van een vrachtwagen is een belangrijke taak voor elke vrachtwagenchauffeur. Niet alleen zorgt het voor een professionele uitstraling van uw voertuig, maar het draagt ook bij aan het behoud van de kwaliteit en levensduur van uw vrachtwagen. Bij Truckssupply begrijpen we het belang van een goed onderhouden vrachtwagen, en daarom bieden we een uitgebreid exterieurreinigers aan die speciaal zijn ontworpen voor het poetsen van vrachtwagens.

Een van onze meest populaire producten is de Truck Shampoo. Dit krachtige reinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld om hardnekkig vuil en ander vuil van uw vrachtwagen te verwijderen. Het is veilig voor alle oppervlakken van uw vrachtwagen, inclusief de lak, chroom en rubber. Met de Truck Shampoo kunt u erop vertrouwen dat uw vrachtwagen grondig gereinigd wordt zonder schade toe te brengen aan de oppervlakken.

Na het reinigen van uw vrachtwagen, is het belangrijk om deze te poetsen om de lak te beschermen en te zorgen voor een mooie glans. Onze Truckssupply Fast Wax is hiervoor de ideale oplossing. Dit hoogwaardige poetsmiddel is gemakkelijk aan te brengen en beschermt uw vrachtwagen tegen schadelijke elementen zoals UV-straling en regen. Daarnaast zorgt het voor een diepe, langdurige glans op uw voertuig.

 

Zelf vrachtwagen poetsen

Voordat u begint met het poetsen van uw vrachtwagen, is het belangrijk om te weten welke producten u nodig heeft en hoe u deze moet gebruiken. Bij Truckssupply bieden we een assortiment van producten aan die speciaal zijn ontworpen voor het reinigen en poetsen van vrachtwagens. Onze Truck Wash is bijvoorbeeld een krachtig reinigingsmiddel dat hardnekkig vuil, vet en ander vuil van uw vrachtwagen kan verwijderen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan microvezeldoeken, sponzen en borstels aan die veilig zijn voor de oppervlakken van uw vrachtwagen en krassen voorkomen.

 

Tank polijsten vrachtwagen

Het polijsten van de tank van uw vrachtwagen is een belangrijk onderdeel van het onderhoudsproces. Niet alleen draagt een gepolijste tank bij aan de algehele uitstraling van uw voertuig, maar het kan ook bescherming bieden tegen corrosie en schade. Bij Truckssupply begrijpen we het belang van een goed onderhouden vrachtwagen en bieden we producten aan die speciaal zijn ontworpen voor het polijsten van de tank van uw vrachtwagen.

Voordat u begint met het polijsten van de tank, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze grondig is gereinigd. Gebruik onze Truckssupply Metal Polish om vuil, vet en andere verontreinigingen van het oppervlak van de tank te verwijderen. Nadat de tank schoon is, kunt u het polijstmiddel gelijkmatig aanbrengen op het oppervlak van de tank en vervolgens met een zachte doek of polijstpad in cirkelvormige bewegingen polijsten. Herhaal deze stappen totdat de gewenste glans is bereikt.