Vrachtwagen Polijsten

Bij Truckssupply geloven we dat uw vrachtwagen het verdient om er op zijn best uit te zien. Daarom bieden we gespecialiseerde polijstservices aan voor vrachtwagens van elke omvang. Van een basisbehandeling tot een exclusief pakket: onze diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en uw vrachtwagen te laten stralen als nieuw.

Onze pakketten

Richtprijzen zijn gebaseerd op losse opdrachten. Voor het polijsten van complete wagenparken maken we graag een passend prijsvoorstel.

Wat is polijsten

Polijsten is een specialistische techniek om lichte krassen en doffe lak weer in oorspronkelijke glanzende staat terug te krijgen. Nadat de vrachtwagen goed is gewassen, gaat de specialist aan de slag met een polijstmachine. Met de polijstmiddelen van Truckssupply, die wij met zorg hebben ontwikkeld, wordt de buitenkant grondig gepolijst. Zo worden oneffenheden en doffe lek weer in topconditie gebracht en brengt u die showroom-look terug.

Oog voor detail

Bij Truckssupply hebben we oog voor detail. We begrijpen dat ook deze tellen als het gaat om het creëren van een showroom afwerking. Daarom richten we onze expertise op het polijsten van uw gehele vrachtwagen. Onze specialisten zijn bedreven in het herstellen van elk van deze componenten naar hun oorspronkelijke glans, waardoor uw vrachtwagen een coherente en oogverblindende uitstraling krijgt. Of het nu gaat om de glanzende velgen die de aandacht trekken of de sprankelende traanplaat die elke blik vangt, wij zorgen ervoor dat elk detail bijdraagt aan de onberispelijke uitstraling van uw vrachtwagen.

Met onze precisie en aandacht voor detail kunt u erop vertrouwen dat uw vrachtwagen een meesterwerk van glans zal worden, van de voorbumper tot de achterkant en alles daartussenin. Kies Truckssupply voor de meest complete en professionele vrachtwagen polijstservice op de markt.

Voordelen vrachtwagen polijsten

Een vrachtwagen is veel onderweg waar deze te maken krijgt met diverse schadelijke invloeden zoals het weer, stof en insecten. Deze factoren kunnen de lak aantasten. Polijsten verwijdert beschadigingen door deze invloeden. Bovendien beschermen de polijstmiddelen de tegen vuil lak waardoor deze langere tijd blijft blinken.

Vrachtwagen polijstservice op locatie

 

Polijsten is specialistisch werk. Een getrainde professional herkent lakschade en weet welke stappen hij moet nemen om deze zo goed mogelijk te verwijderen. Onze experts zijn uitgebreid getraind in het schoonmaken en polijsten van vrachtwagens zodat u bent verzekerd van een optimaal resultaat. Wij bieden polijstservice op locatie aan en komen dus gewoon bij u langs wanneer u dat uitkomt.

Laat uw vrachtwagen polijsten

Een visitekaartje van het bedrijf en een kantoor op wielen, een vrachtwagen is veel meer dan alleen een transportmiddel. Daar hoort dan ook de juiste uitstraling bij. Wij helpen u graag bij het bij het reinigen en polijsten van uw wagen. Ook de cabine kunnen wij grondig voor u reinigen. Kortom, voor een grondig gereinigde vrachtwagen bent u bij Truckssupply op het juiste adres. Laat ons u helpen uw vrachtwagen weer te laten stralen.

 

Postadres

Truckssupply.nl
Industriestraat 28
4715 RL Rucphen

KVK: 861908971+316 1102 8450

info@truckssupply.nlWij zijn het beste bereikbaar op
ma – zat: 08:30 – 17:30

    VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN


    +316 1102 8450


    GEOPEND OP MAANDAG - VRIJDAG
    08:30 AM - 17:30 PM