✓ Specialist in Truck Care Products

Veilig & snel betalen

Diensten

Bij Truckssupply zijn we gepassioneerd over het bieden van topkwaliteit onderhouds- en reinigingsdiensten voor al uw voertuigen. Ons doel is om niet alleen het uiterlijk van uw voertuig te verbeteren, maar ook om de levensduur ervan te verlengen. Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod van gespecialiseerde diensten.

 • Professioneel team

  Onze experts zijn deskundig opgeleid en gebruiken de nieuwste technieken.

 • Hoogwaardige producten

  We gebruiken alleen de beste producten voor duurzame resultaten.

 • Service op locatie

  We kunnen de diensten zowel bij ons op locatie als bij u ter plaatse aanbieden voor maximale flexibiliteit.

Polijsten vrachtwagens

Ons team van experts gebruikt de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om uw vrachtwagen te laten glanzen. Onze polijstdienst verwijdert krassen, oxidatie en andere onvolkomenheden, waardoor uw vrachtwagen er weer als nieuw uitziet.

 • Basispakket: Inclusief wassen, kleien, drogen, en een 1-staps polijstproces.
 • Premium Pakket: Omvat alle basisdiensten plus een 2-staps polijstproces voor een diepere glans.
 • Exclusief Pakket: Ons meest uitgebreide pakket, inclusief een 3-staps polijstproces en extra bescherming voor een langdurige afwerking.
Dashboard Renovator Truckssupply

Interieur reiniging vrachtwagens

Een schoon interieur is essentieel voor een prettige rijervaring. Onze interieurreinigingsservice omvat stofzuigen, stomen, en het reinigen van alle oppervlakken binnenin de cabine. We gebruiken stoomreiniging om diep in de bekleding te dringen en hardnekkig vuil te verwijderen.

 • Standaard Reiniging: Omvat stofzuigen en stomen van het interieur.
 • Dieptereiniging: Voegt aan de standaard reiniging een diepe reiniging van bekleding en moeilijk bereikbare plaatsen toe.
Metal Polish

Polijsten bestelbussen, pick-ups en auto's

Net zoals onze diensten voor vrachtwagens, bieden we ook polijstdiensten aan voor bestelbussen, pick-ups en personenauto's. Afhankelijk van uw behoeften kunnen we een pakket aanbieden dat zorgt voor een onberispelijke finish.

 • Aangepaste Pakketten: Op basis van het voertuigtype en de staat van de lak bieden we aangepaste polijstpakketten aan.
Truckfume Nr 4 - Blissful

Interieurreiniging bestelbussen, pick-ups en auto's

Een schoon interieur is niet alleen voor vrachtwagens belangrijk. Ook bestelbussen, pick-ups en personenauto's profiteren van een grondige interieurreiniging. Onze diensten zijn inclusief stofzuigen, stomen en het reinigen van alle oppervlakken om uw voertuig weer fris te maken.

 • Volledige Interieurreiniging: Een uitgebreide reiniging die elk aspect van uw voertuiginterieur aanpakt.

Plan direct een afspraak in!

Wil jij dat we jouw vrachtwagen ook komen reinigen? Plan dan nu je afspraak in met het het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen met jou een definitieve afspraak te plannen.