✓ Specialist in Truck Care Products

Veilig & snel betalen

Glass Cleaner

Wagenpark reiniging op locatie

Is uw vrachtwagen toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Zoek niet verder! Truckssupply biedt professionele vrachtwagen reinigingsdiensten op locatie, speciaal ontworpen om uw vrachtwagen weer te laten stralen. Wij reinigen en polijsten het volledige exterieur van uw vrachtwagen. Wij gaan met alle liefde aan de slag.

  • Professioneel team

    Onze experts zijn deskundig opgeleid en gebruiken de nieuwste technieken.

  • Hoogwaardige producten

    We gebruiken alleen de beste producten voor duurzame resultaten.

  • Service op locatie

    We kunnen de diensten zowel bij ons op locatie als bij u ter plaatse aanbieden voor maximale flexibiliteit.

Vrachtwagen reiniging op locatie

Tijd is kostbaar, vooral in de transportsector. Daarom we naar u toe met onze mobiele service. U hoeft geen tijd te verspillen aan het verplaatsen van uw vrachtwagens naar een reinigingslocatie. In plaats daarvan komen wij naar uw wagenpark toe. Onze professionals staan klaar om ter plaatse het interieur en exterieur van uw vrachtwagens een grondige en professionele reiniging te geven. U hoeft slechts een afspraak in te plannen en wij zorgen voor de rest. Dat is het gemak dat Truckssupply biedt – wagenpark reiniging zonder gedoe, waar en wanneer het u het beste uitkomt.

Flexibele Reinigingsdiensten

Of u nu behoefte heeft aan een eenmalige reiniging of periodieke schoonmaakdiensten, TrucksSupply staat voor u klaar. Onze flexibele aanpak stelt u in staat te kiezen uit verschillende reinigingspakketten. We kunnen op vaste basis langskomen volgens een planning of op afroep wanneer u dat nodig acht. Of u nu een klein of groot aantal voertuigen beheert, wij hebben op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw wagenpark altijd representatief is.

Interesse in onze diensten?

Wil jij dat we jouw vrachtwagen ook komen polijsten? Plan dan nu je afspraak in met het het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen met jou een definitieve afspraak te plannen.