Bij Truckssupply geloven we dat uw auto, bestelbus of pick-up het verdient om er op zijn best uit te zien. Daarom bieden we gespecialiseerde polijstservices aan voor alle soorten voertuigen. Van een basisbehandeling tot een exclusief pakket: onze polijstservice brengt uw wagen weer in topconditie.

Onze pakketten

We bieden verschillende pakketten aan voor het polijsten van uw auto, bestelbus op pick-up. Van showroom ready tot het exclusieve pakket waarbij elke vierkante centimeter grondig wordt aangepakt. Bekijk alle pakketten en bijbehorende prijzen via onderstaande knop.

 

Oog voor detail

Bij Truckssupply hebben we oog voor detail. We begrijpen dat ook deze tellen als het gaat om het creëren van een showroom afwerking. Daarom richten we onze expertise op het polijsten van uw gehele voertuig. Onze specialisten polijsten tot in detail, waardoor uw wagen weer een oogverblindende uitstraling krijgt. Of het nu gaat om de glanzende velgen die de aandacht trekken of lak die straalt als nieuw, wij zorgen ervoor dat elk detail bijdraagt aan de onberispelijke uitstraling van uw auto, bestelbus of pick-up.

Met onze precisie en aandacht voor detail kunt u erop vertrouwen dat uw voertuig een meesterwerk van glans zal worden, van de voorbumper tot de achterkant en alles daartussenin. Kies Truckssupply voor de meest complete en professionele polijstservice op de markt.

 

Voordelen van polijsten

Een voertuig dat veel onderweg is, krijgt te maken met diverse schadelijke invloeden zoals het weer, stof en insecten. Deze factoren kunnen de lak aantasten. Polijsten verwijdert beschadigingen door deze invloeden. Bovendien beschermen de polijstmiddelen de tegen vuil lak waardoor deze langere tijd blijft blinken.

Interesse in onze diensten?

Postadres

Truckssupply.nl
Industriestraat 28
4715 RL Rucphen

KVK: 861908971+316 1102 8450

info@truckssupply.nlWij zijn het beste bereikbaar op
ma – zat: 08:30 – 17:30