Over Truckssupply

Jouw truck verdient het beste

Welkom bij Truckssupply, dé ultieme pitstop voor truckers die streven naar een stralend schone truck! In onze truckshop vind je hoogwaardig schoonmaakproducten om je truck next-level schoon te maken én schoon te houden. Want jouw vrachtwagen verdient natuurlijk het allerbeste! Maar wat maakt Truckssupply nou écht uniek? Lees snel verder.

Truck of auto laten reinigen

 Naast hoogwaardige schoonmaakproducten en geurtjes voor in je vrachtwagen, bieden we ook schoonmaakdiensten aan voor je truck of auto. Onze professionele schoonmaakdiensten omvatten alles, van een diepgaande polijstbeurt tot een interieur dat weer als nieuw aanvoelt. We bieden verschillende pakketten aan, zodat je precies kunt kiezen welke service het beste bij jouw behoeften past. Wij zorgen er voor dat je voertuig weer stralend de weg op kan.

Eigen geproduceerde producten

Wat Truckssupply echt uniek maakt, zijn onze eigen schoonmaakproducten, speciaal ontwikkeld voor jouw vrachtwagen. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om je vrachtwagen goed te onderhouden. Sinds 2021 hebben we daarom met veel trots onze eigen lijn schoonmaakproducten gelanceerd, ontworpen om het hardnekkigste vuil te verwijderen terwijl ze tegelijkertijd de glans van je truck behouden. Want laten we eerlijk zijn, jouw truck verdient alleen het allerbeste!

Reiniging op locatie

Het reinigen van vrachtwagen interieur en exterieur doen we bij jou op locatie. Dat scheelt gedoe van het verplaatsen van de vrachtwagens. Onze professionele reiniging op locatie zorgt ervoor dat jouw waardevolle voertuigen worden behandeld met de grootste zorg en aandacht, terwijl jij je kunt blijven concentreren op andere zaken. Geen gedoe meer met het plannen van een trip naar de wasstraat; laat ons het schoonwerk voor je doen terwijl jij je kunt ontspannen, wetende dat je truck in goede handen is.

Onze bestsellers