Bij TrucksSupply begrijpen we dat het onderhouden van uw wagenpark essentieel is voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. Onze reinigingsservices zorgen ervoor dat uw voertuigen altijd schoon en representatief zijn. Ook uw chauffeurs zullen genieten van een schone werkomgeving.

Vrachtwagen reiniging op locatie

Tijd is kostbaar, vooral in de transportsector. Daarom we naar u toe met onze mobiele service. U hoeft geen tijd te verspillen aan het verplaatsen van uw vrachtwagens naar een reinigingslocatie. In plaats daarvan komen wij naar uw wagenpark toe. Onze professionals staan klaar om ter plaatse het interieur en exterieur van uw vrachtwagens een grondige en professionele reiniging te geven. U hoeft slechts een afspraak in te plannen en wij zorgen voor de rest. Dat is het gemak dat Truckssupply biedt – wagenpark reiniging zonder gedoe, waar en wanneer het u het beste uitkomt.

Flexibele Reinigingsdiensten

Of u nu behoefte heeft aan een eenmalige reiniging of periodieke schoonmaakdiensten, TrucksSupply staat voor u klaar. Onze flexibele aanpak stelt u in staat te kiezen uit verschillende reinigingspakketten. We kunnen op vaste basis langskomen volgens een planning of op afroep wanneer u dat nodig acht. Of u nu een klein of groot aantal voertuigen beheert, wij hebben op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw wagenpark altijd representatief is.

Onze diensten

Bij TrucksSupply streven we naar een ongeëvenaarde reinigingservaring voor uw vrachtwagens, zowel van binnen als van buiten.

Exterieur Reiniging

De eerste indruk telt, onze polijstservice laat uw wagenpark weer stralen. Onze experts behandelen niet alleen het zichtbare vuil, maar pakken ook hardnekkige verontreinigingen aan die zijn ontstaan door weersinvloeden. Met TrucksSupply bent u verzekerd van een glanzend, goed onderhouden exterieur dat de uitstraling van uw vrachtwagenpark naar een hoger niveau tilt.

Interieur Reiniging

Met interieur reiniging zorgen wij voor een grondige reiniging van de cabine, waarbij elk detail de aandacht krijgt die het verdient. Van het verwijderen van hardnekkig vuil tot het elimineren van ongewenste geuren en vlekken, wij zorgen ervoor dat het interieur van uw vrachtwagen fris en representatief is.Uw wagenpark laten reinigen?

Wilt u uw wagenpark door ons laten reinigen? Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen of een reinigingssessie te plannen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw behoeften te bespreken. Kies voor de professionele service van TrucksSupply en ervaar de kwaliteit en het gemak van onze mobiele reinigingsdiensten. Maak uw wagenpark klaar voor de weg – schoon, representatief en klaar voor succes.

Postadres

Truckssupply.nl
Stoopstraat 81
4702 SP Roosendaal

KVK: 861908971+316 1102 8450

info@truckssupply.nlWij zijn het beste bereikbaar op
ma – zat: 08:30 – 17:30