Is uw vrachtwagen toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Zoek niet verder! Truckssupply biedt professionele vrachtwagen reinigingsdiensten op locatie, speciaal ontworpen om uw vrachtwagen weer te laten stralen. Wij reinigen en polijsten het volledige exterieur van uw vrachtwagen. Wij gaan met alle liefde aan de slag.

Schoon de weg op

Stof, vuil insecten en weersinvloeden kunnen uw voertuig na verloop van tijd dof en vlekkerig maken. Het schoonhouden van uw vrachtwagen is van essentieel belang, zowel voor het interieur als het exterieur. Een schone vrachtwagen straalt professionaliteit uit en laat een positieve indruk achter bij klanten en zakenrelaties. Het onderhouden van het exterieur heeft belangrijke voordelen, zoals het beschermen van de lak tegen corrosie en weersinvloeden, wat de levensduur van uw voertuig verlengt en potentiële reparatiekosten vermindert.

Onze voordelen

1.    Vakkundige Service
Ons team van specialisten heeft veel kennis wat betreft het reinigen van vrachtwagens. Zij maken gebruik van onze eigen hoogwaardige reinigingsproducten die met zorg zijn ontwikkeld. 

2.    Gemak
We begrijpen dat u en uw vrachtwagen vaak onderweg zijn. Daarom komen wij naar u toe, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Geen gedoe, geen extra stops - gewoon gemak.

3.     Bespaar op onderhoud
Onze grondige reiniging vermindert slijtage waardoor kostbare reparaties op termijn voorkomen kunnen worden.

4.    Klanttevredenheid
Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u blij bent met het opgeleverde resultaat. 

Interieur reinigen

Truckssupply begrijpt dat het interieur van uw vrachtwagen net zo belangrijk is als het exterieur. U brengt er ten slotte veel tijd door. Ontdek onze gespecialiseerde cabine reinigingsservices, ontworpen voor een frisse en comfortabele rijervaring. Of het nu gaat om vrachtwagens of bestelbussen, wij bieden op maat gemaakte reinigingsoplossingen voor voertuigen van elke omvang. Een schone cabine draagt niet alleen bij aan het uiterlijk, maar ook aan het welzijn van de chauffeur, met positieve effecten op focus en veiligheid op de weg. Investeer in comfort en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Polijsten

Truckssupply brengt uw vrachtwagen naar een nieuw glansniveau met onze gespecialiseerde polijstservice. Met hoogwaardige polijstmiddelen herstellen onze specialisten de oorspronkelijke glans van uw vrachtwagen, met oog voor elk detail. Ontdek de voordelen van polijsten, van het verwijderen van schade door weersinvloeden tot langdurige bescherming van de lak. Kies voor onze complete en professionele vrachtwagen polijstservice op locatie. Laat Truckssupply uw vrachtwagen weer laten stralen, van voorbumper tot achterkant.

Interesse in onze reinigingsdiensten?

Uw vrachtwagen verdient de beste zorg. Kies voor de vrachtwagen reinigingsdiensten van Truckssupply en geef uw voertuig de behandeling die het verdient. Interesse of vragen? Neem contact met ons op. We staan klaar om uw vrachtwagen in topconditie te brengen!

Postadres

Truckssupply.nl
Industriestraat 28
4715 RL Rucphen

KVK: 861908971+316 1102 8450

info@truckssupply.nlWij zijn het beste bereikbaar op
ma – zat: 08:30 – 17:30