Van 24 t/m 31 mei zijn we verheugd om onze exclusieve kortingsactie aan te kondigen, waarmee we jou de mogelijkheid bieden om te profiteren van ongekende besparingen!

Het is ons genoegen om je te informeren dat we maar liefst 20% korting aanbieden op al onze pakketten en 10% korting op al onze producten. Het beste nieuws? Deze kortingen zijn reeds toegepast, dus je kunt direct profiteren van de prijsverlagingen. Geen gedoe met kortingscodes, gewoon directe besparingen.

We willen je er echter op wijzen dat deze kortingsactie slechts geldig is van 24 t/m 31 mei. Dit is een beperkte tijdsspanne waarin je de kans hebt om te profiteren van deze ongekende kortingen. Wacht niet tot het te laat is, maar verzeker jezelf ervan dat je binnen deze periode je aankopen doet en jezelf trakteert op hoogwaardige truckbenodigdheden tegen gereduceerde prijzen.

Bij Truckssupply staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit en onze service. We begrijpen dat jouw truck meer is dan alleen een voertuig; het is een levensstijl. Daarom streven we ernaar om jouw ervaring bij ons zo professioneel en plezierig mogelijk te maken. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte producten die voldoen aan jouw specifieke eisen.

Wacht niet langer! En ontdek ons uitgebreide assortiment.